fbpx

 Make-up is bedoeld om mooi te zijn, dat betekent kiezen voor de juiste kleuren en die op de juiste plaats aanbrengen. Het gaat nooit om de hoeveelheid. 

Robert Jones

De visagie werkzaamheden mogen weer gedaan worden sinds 11-05-2020. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en alleen 1 op 1, dus nog geen workshops. Vooraf aan een afspraak moet je de volgende vragen allemaal met NEE kunnen beantwoorden. Dit geldt ook voor mij. Zodra ik 1 van de vragen met JA beantwoord zal ik onze afspraak uitstellen. 

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Visagie is 1 van mijn passies. Een creatieve uiting, een leuke aanvulling van mijn bedrijf. Maar visagie is voor mij een toevoeging van je persoonlijkheid en mag nooit overheersen.

Naast het beheersen van verschillende technieken is inzicht en gevoel voor vorm en kleur net zo belangrijk. Wat straalt iemand uit, wat zijn de lijnen en verhoudingen in het gelaat, welke kleuren flatteren meer? Door de positieve lijnen accenten te geven krijg je een aantrekkelijke uitstraling. Tijdens een make-up les leer ik je dat inzicht te krijgen. Ik werk met de producten van Barbara Bort, welke altijd zijn (na) te bestellen onder het kopje make-up en accessoires. 

Prijs make-up les: €49,50

Ben je op zoek naar een leuk vriendinnenuitje? Denk ook eens aan een workshop Make-up. Onder het genot van een hapje en een drankje leer ik je de kneepjes van het vak. Maximale groepsgrootte: 4 personen

Prijs workshop make-up: €35

Prijs feestmake-up: €35

Of zoek je nog iemand die de visagie voor een musical kan verzorgen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze foto is gemaakt ter promotie van de musical Mata Hari. Gespeeld door Talant helemaal in het teken van LF 2018.

   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.