fbpx

Sinds 11-05-2020 mogen de contactberoepen hun werk weer uitvoeren en dus mag ik ook weer  adviezen geven.  Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM maar niet met een mondkapje. In mijn studio kan ik met gemak de anderhalve meter afstand houden tot mijn klant, alleen tijdens het kleuradvies zelf niet. Zolang je onderstaande vragen met NEE kunt beantwoorden ben je van harte welkom!

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Zit je op je werk niet helemaal lekker in je vel?

De afgelopen jaren heb ik al heel wat mensen mogen begeleiden om weer met plezier aan het werk te gaan. Soms zit je even niet helemaal lekker in je vel. Moet je misschien werkzaamheden doen die net bij jou passen, twijfel je te veel aan je zelf of je het wel goed doet, wil je je te veel aanpassen aan de collega's.

Een ontwikkel advies laat jou zien waar jij goed in bent. En dat is anders dan waar je collega's goed in zijn. Als je uitgaat van je eigen kracht ga je veel beter presteren en gaat alles moeiteloos. Als je binnen een team gebruikt maakt van elkaars kwaliteiten ontstaat er een verbeterde werksfeer en gaat de workflow enorm omhoog. Als je binnen een team gebruik maakt van ieder zijn specifieke kwaliteiten zal het resultaat verbluffend zijn.

Binnen dit ontwikkeltraject is er ook altijd aandacht voor je persoonlijke uitstraling. Want hoe zou het zijn als iedereen om je heen direct jouw kwaliteiten ziet? Je kunt op de complimenten wachten. Complimenten krijgen geeft weer zelfvertrouwen, meer zelfvertrouwen laat je bloeien.

Tegenwoordig hebben veel bedrijven budget voor een dergelijk ontwikkel traject. Informeer naar de mogelijkheden binnen je bedrijf. En maak snel een afspraak voor een persoonlijk ontwikkeladvies!

 

 

Ervaring van Henry Frieswijk: Ik heb met Wia een duik genomen in deze methode. Ik moet zeggen: de beste elementen van voor mij al bekende analyses van je drijfveren worden met elkaar gecombineerd en ‘t inzicht is raak! De kleurenadviezen zijn - ook voor mannen - serieus de moeite waard. Een waardevol geheel. Aanrader!

 

Ervaring van Ina: 'via mijn blauwdruk en het toepassen van de kleuren heb ik het pad naar mij zelf terug gevonden. Ik sta in de zachtheid in mijn kracht en dat voelt als thuiskomen' Eigenlijk doen woorden het tekort, het is zovel meer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.