fbpx


Zit je op de middelbare school en sta je voor de keuze naar welk beroepsonderwijs je zult gaan?

Een kies met kleur studiekeuze advies helpt jou. Onbewust communiceer je met kleur. Die kleuren die jij mooi vindt zeggen iets over jouw karakter en waar je goed in bent. En dan niet alleen de kleur, maar ook de kleurtoon zegt iets over jou. Tijdens dit advies leer je in welke richting je moet kiezen, waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je tot je doel komt. Ligt jouw talent bij communicatie of eerder bij creativiteit. Heb jij veel structuur nodig of ben je juist iemand die veel vrijheid en ruimte nodig heeft?? Alles wordt duidelijk tijdens dit advies omdat kleuren jou helpen. Na dit advies wordt duidelijk waar je accent moet liggen tijdens het kiezen van de juiste opleiding.

Ben je helemaal klaar met al die testen op school? Kies dan met kleur!

 

Of zit je op de middelbare school en sta je elke dag voor de spiegel en weet niet wat aan te trekken?

Dit studiekeuze advies geeft je niet alleen richtlijnen mbt waar je goed in bent, maar het geeft je ook handige tools bij het kiezen van je kleding. Tijdens dit advies gaan we alle kleurdoeken bij langs om te zien welke kleuren jou doen stralen. Hierdoor sta je veel zelfverzekerder voor je kledingkast en heb je geen moeite meer wat nu weer aan te trekken. Weg met die twijfel!!!!

Wil jij ook vanaf nu vol zelfvertrouwen de deur uit? Kies voor een Kies met kleur advies

De prijs van dit advies is €95.

 

 

Reactie van Calla: Dit advies heeft mij geholpen om een idee te krijgen in welke richting ik mijn studie moet zoeken. Het resultaat liet zien dat ik creatief ben en communicatief, maar dat ik wel richtlijnen nodig heb om mijn creativiteit te uiten. Dit komt volledig overeen met mijn eigen ervaringen. Het heeft mij doen besluiten een communicatieve studie te kiezen met een creatief aspect er in verwerkt.

Reactie van Inge: Door dit advies ben ik te weten gekomen welke kleuren het beste bij mij passen. Op basis hiervan kan ik kleding uitzoeken, waar ik me fijn in voel. Ook kwam naar voren dat ik veel waarde hecht aan relaties en de zorg voor mensen, wat aansluit bij de studie die ik wil kiezen. Het heeft mij meer zekerheid gegeven, dat ik de goede studie gekozen heb.

   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.