fbpx

Word stralend zichtbaar en sta in jouw kracht!

Sinds 11-05-2020 mogen de contactberoepen hun werk weer uitvoeren en dus mag ik ook weer adviezen geven.  Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM maar niet met een mondkapje. In mijn studio kan ik met gemak de anderhalve meter afstand houden tot mijn klant, alleen tijdens het kleuradvies zelf niet. Zolang je onderstaande vragen met NEE kunt beantwoorden ben je van harte welkom!

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Hoe maak jij jouw persoonlijke kracht zichtbaar?

 

Dit is een kleur-ontwikkel advies op basis van een persoonlijkheidstest. Hierbij maak je kennis met jouw persoonlijke powerkleur. Het is wetenschappelijk bewezen dat als jij die kleur draagt die jouw persoonlijkheid weerspiegelt je met meer zelfvertrouwen in het leven staat. In dit rapport wordt jouw persoonlijkheid gekoppeld aan jouw powerkleur, maar ook aan jouw balanskleur. De balanskleur is die kleur die je laat groeien in je persoonlijkheid waardoor je meer in balans komt.

Jouw powertype bepalen kost €149,50. 

 

 

Vol Zelfvertrouwen sta jij voor die spiegel en geef je jezelf een dikke 10!

Wil je nog meer verdieping?

Dan is het persoonlijke kracht rapport op basis van een persoonlijkheidstest echt een topper. Dit is een kleur ontwikkel advies wat jouw blauwdruk aan kleuren laat zien. Met welke kleuren weerspiegel je jouw karakter. Dat is natuurlijk niet maar 1 kleur. Iedereen is uniek en veelzijdig in zijn kwaliteiten en talenten. Met jouw blauwdruk aan kleuren maak je het plaatje compleet.Naast je blauwdruk kleuren leer je ook jouw impact kennen en benoemen. Wat heb jij te vertellen in deze wereld en hoe laat je dit zien. Dit kan met kleur, maar natuurlijk ook met vorm. Dit kan in je kleding, maar ook in je offline uitstraling.

Het persoonlijke kracht rapport brengt diepte in jouw ontwikkeling. Het helpt je keuzes te maken voor de toekomst. Zowel hele praktische keuzes in de vorm van kleur en stijl mbt je kleding. Maar ook keuzes mbt werk en opleiding . Het laat je zien welke kwaliteiten jij hebt. En leert je hoe dit tot uitdrukking te brengen in je kleding, website enz. 

Dit rapport is uitermate geschikt voor ondernemers die een sterk personal brand neer willen zetten, maar ook voor iemand die op een kruispunt in z’n leven staat. Ben je nog wel tevreden met je baan? Of ben je toe aan een carrière switch?

Jouw persoonlijke kracht rapport kost €299,50

 

 

 

 

Ervaring van Henry Frieswijk: Ik heb met Wia een duik genomen in deze methode. Ik moet zeggen: de beste elementen van voor mij al bekende analyses van je drijfveren worden met elkaar gecombineerd en ‘t inzicht is raak! De kleurenadviezen zijn - ook voor mannen - serieus de moeite waard. Een waardevol geheel. Aanrader!

Ervaring van Ina: 'via mijn blauwdruk en het toepassen van de kleuren heb ik het pad naar mij zelf terug gevonden. Ik sta in de zachtheid in mijn kracht en dat voelt als thuiskomen' Eigenlijk doen woorden het tekort, het is zovel meer.


Ervaring van Frans: Wia Oost heeft mij in juli 2018 een uitgebreid imagoadvies gegeven, dat is haar Full Power Imagoadvies waarbij je een uitgebreid Personal Power Plus-rapport krijgt en natuurlijk de bijbehorende adviesgesprekken.
 De bevestiging in en de uitleg over wat voor (type) mens ik ben, gekoppeld aan imagoadvies, heeft me heel goed gedaan. Ik ben nu nog zekerder over mezelf en over welke richting ik met mijn carrière op wil en het is heel handig dat ik nu precies op papier heb staan welke kleuren, dessins en prints bij me passen.

 

Reactie Lotte: Ik kan Wia van harte aanbevelen. Ik heb haar ingeschakeld om mijn bedrijf weer een nieuwe boost te geven. Lang was ik aan het twijfelen welke richting ik uit wilde met mijn bedrijf. Op basis van de test weet ik nu waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze zichtbaar maak. Door ook mijn website helemaal aan te passen aan mijn persoonlijkheid trek ineens veel leukere klanten aan. Wia is echt een vakvrouw, met een fijne, respectvolle benadering.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.