fbpx

Word stralend zichtbaar en sta in jouw kracht!

Sinds 11-05-2020 mogen de contactberoepen hun werk weer uitvoeren en dus mag ik ook weer adviezen geven.  Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM maar niet met een mondkapje. In mijn studio kan ik met gemak de anderhalve meter afstand houden tot mijn klant, alleen tijdens het kleuradvies zelf niet. Zolang je onderstaande vragen met NEE kunt beantwoorden ben je van harte welkom!

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Hoe maak jij jouw persoonlijke kracht zichtbaar?

Jij staat het liefst altijd voor een ander klaar, maar vergeet gemakkelijk je zelf. Je bent niet iemand die graag op de voorgrond treedt maar staat liever in dienst van een ander. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij niet die grijze muis bent en toch stralend zichtbaar wordt? Een kleuradvies op basis van een persoonlijkheidstest brengt in kaart waar jij uniek in bent, wat je allergrootste kracht is en hoe je dit laat zien aan de buitenwereld. Een powertype test laat jou zien hoe je jouw eigen persoonlijke eigenschappen kunt inzetten in het werk wat je doet en hoe je dit kunt laten zien aan de wereld om je heen. 

Stap 1 van stralend zichtbaar worden is het bepalen van je powertype. Dit is inclusief een uitgebreid rapport met een unieke beschrijving van jouw persoonlijke eigenschappen en de kleuren die je helpen om dit te laten zien aan de buitenwereld. 

Jouw powertype bepalen kost €149,50. 

Na een powertypeadvies is het mogelijk om dit uit te breiden met een blauwdruk rapport. Een blauwdrukrapport maakt jou nog meer stralend zichtbaar

Jij die altijd klaar staat voor een ander vindt het belangrijk dat iemand zich veilig voelt bij jou.

Stel, je voert een gesprek, maar je merkt dat hij of zij continue afdwaalt. Of je spreekt iemand en jouw gedachten dwalen steeds weer af. Vaak komt dit omdat iemand niet authentiek overkomt. Je wordt afgeleid door de uitstraling. De woorden kloppen niet bij het beeld wat je ziet. Zorg er altijd voor dat jouw uitstraling klopt met wie jij bent. Met een blauwdrukrapport word je weer een extra stukje stralend zichtbaar. In dit rapport staan jouw 4 grootste talenten beschreven. Met deze 4 talenten kun jij altijd bereiken wat je wilt. Je leert hoe je moeiteloos jouw doel kunt bereiken met wie jij ook in gesprek gaat, je weet hoe jij authentiek kunt overkomen waardoor mensen zich jou blijven herinneren. 

De uitbreiding van het powertype rapport naar het Stralend zichtbaar rapport kost €149,50. Als je in 1 keer het Stralend zichtbaar rapport boekt zonder de tussenstap van het powertyperapport kost het €275.

 

Een stralend zichtbaar advies is ook uit te breiden met een kledingstijladvies. Het brengt jou Full Power!

Vol Zelfvertrouwen sta jij voor die spiegel en geef je jezelf een dikke 10!

Zou het niet geweldig zijn als jij iedere dag stralend aan het werk gaat. Geen twijfels meer, je durft te staan voor wie jij bent. Je kent jouw verlangens en weet precies welke richting jij op wilt. Klanten zullen sneller voor je kiezen, ze zullen nog meer vertrouwen in je hebben en jouw wandelende visitekaartje worden. Jij kunt van nog meer betekenis zijn. Een stijladvies geeft je naast kennis van kleur ook kennis van stijl. Naast hele praktische tips over welke lengtes broeken jouw figuur doen uitkomen leer je ook met welke patronen jij je zelf laat zien, welke motieven passen bij jouw karakter? Maak van je spiegel jouw beste vriend en kijk met respect en liefde naar jezelf.

De uitbreiding van het stralend zichtbaar rapport naar het Full Power stralend zichtbaar rapport kost €149,50. Als je in 1 keer het Full Power advies wilt boeken zonder de tussenstappen van een powertype en stralend zichtbaar rapport kost het  €419,50.

 

Als ondernemer in de zorg of onderwijs is het Full Power stralend zichtbaar rapport ook nog uit te breiden met een ZZP Power stralend zichtbaar advies

Maak van je zelf een merk, als mensen je kennen word je vanzelf benaderd

Als ondernemer in de zorg of onderwijs ben je altijd maar bezig met je klant en je gezin. Jij wilt voor iedereen klaar staan en vergeet daarbij je zelf. Klanten werven vind je lastig want daarbij moet je buiten je comfort zone treden.

Maar hoe zou het zijn  als jouw klant voor jou kiest? Jij hoeft niet meer op zoek, maar ze komen naar jou toe. Dit lukt je alleen als je werkt aan jouw personal brand. Wie ben jij, waar ben je goed in. Wat vindt een klant bij jou. Een ZZP Power stralend zichtbaar advies maakt inzichtelijk hoe jij jouw personal brand neer zet. Welke kleuren moet je gebruiken voor je website en je logo. Welke woorden moet je kiezen voor jouw teksten. Hoe vind jij jouw specifieke doelgroep? Hoe ben jij van de grootste betekenis voor jouw klant?

De uitbreiding van het Full Power stralend zichtbaar rapport naar het ZZP Power stralend zichtbaar rapport kost €149,50. Als je besluit om in 1 keer het ZZP power Stralend Zichtbaar advies te boeken kost het €550. (Dat is een korting van €100)

Elke losse sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Naast deze opsomming is het ook mogelijk om een advies op maat te maken. Bel gerust om te informeren naar de mogelijkheden. Een aantal werkgevers bieden het al aan als ontwikkeltraject. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.

 

Ervaring van Henry Frieswijk: Ik heb met Wia een duik genomen in deze methode. Ik moet zeggen: de beste elementen van voor mij al bekende analyses van je drijfveren worden met elkaar gecombineerd en ‘t inzicht is raak! De kleurenadviezen zijn - ook voor mannen - serieus de moeite waard. Een waardevol geheel. Aanrader!

Ervaring van Ina: 'via mijn blauwdruk en het toepassen van de kleuren heb ik het pad naar mij zelf terug gevonden. Ik sta in de zachtheid in mijn kracht en dat voelt als thuiskomen' Eigenlijk doen woorden het tekort, het is zovel meer.


Ervaring van Frans: Wia Oost heeft mij in juli 2018 een uitgebreid imagoadvies gegeven, dat is haar Full Power Imagoadvies waarbij je een uitgebreid Personal Power Plus-rapport krijgt en natuurlijk de bijbehorende adviesgesprekken.
 De bevestiging in en de uitleg over wat voor (type) mens ik ben, gekoppeld aan imagoadvies, heeft me heel goed gedaan. Ik ben nu nog zekerder over mezelf en over welke richting ik met mijn carrière op wil en het is heel handig dat ik nu precies op papier heb staan welke kleuren, dessins en prints bij me passen.

 

Reactie Lotte: Ik kan Wia van harte aanbevelen. Ik heb haar ingeschakeld om mijn bedrijf weer een nieuwe boost te geven. Lang was ik aan het twijfelen welke richting ik uit wilde met mijn bedrijf. Op basis van de test weet ik nu waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze zichtbaar maak. Door ook mijn website helemaal aan te passen aan mijn persoonlijkheid trek ineens veel leukere klanten aan. Wia is echt een vakvrouw, met een fijne, respectvolle benadering.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.