fbpx

Stel, je hebt al eens een kleuradvies gehad, maar vindt het eigenlijk onzin of doet er helemaal niks mee. 

Het kleuradvies van voorheen werkte alleen met de uiterlijke kenmerken, maar als die kleuren net niet bij jouw innerlijk passen, deed je er waarschijnlijk niets mee en voelde het niet goed voor jou. Dit powerkleuradvies kijkt ook naar je innerlijke kenmerken en vindt jouw persoonlijkheid belangrijk.

Stel, je staat elke ochtend vertwijfeld voor je kledingkast en hebt geen idee wat nu weer aan te trekken. 

Jouw unieke powerkleur laat je zien met welke kleuren je jouw kwaliteiten zichtbaar maakt. Daarnaast moet alles uiteraard ook matchen met je uiterlijke kenmerken. Kijk maar eens hoeveel kleding in jouw kast hangt die je nooit draagt. Jouw powerkleur zal je houvast geven om elke morgen zonder stress je kleding uit te kiezen.

Stel, je hebt al een aantal miskopen in je kast hangen?


Jouw powerkleur geeft je inzicht en houvast wat de juiste tinten zijn voor jouw innerlijk en uiterlijk. Je leert kijken naar de juiste ondertoon van kleur, welk contrast mooi is in je kleding en  welke combinaties jou doen stralen. 

Stel, je hebt alleen maar setjes in je kast hangen, waardoor je kast uitpuilt van de kleding.

Jouw powerkleur maakt inzichtelijk wat de ondertoon van de kleuren van je kleding moet zijn waardoor je veel meer kleding uiteindelijk kunt combineren. Na verloop van tijd heb je een uitgedunde kledingkast waar je veel meer combinaties mee kunt maken.

Tijdens de zoektocht naar jouw powerkleur leer je jouw powertype kennen, ben jij de zonnige adviseur, de sensitieve rustgever of toch die onafhankelijke kracht? Je leert kleuren combineren binnen jouw palet en welke kleuren je draagt voor welke gelegenheid. De dames krijgen een passende make-up om die powerkleur te versterken en iedereen krijgt een set prachtige gepersonaliseerde kleurhartjes mee naar huis. 

De prijs van een Power kleur advies met gepersonaliseerde kleurhartjes is €115

Is een volledig kleuradvies te duur? Je kunt ook kiezen voor een ingekorte versie van het advies. Hierbij komen alleen jouw favoriete kleuren aan de orde: €65 (incl kleurenkaartje en een passende make-up)

Recatie van Willy: Mij trof een vriendelijk ontvangst bij Touch of Style. Zonder aan professionaliteit in te boeten, heerste er tijdens het consult een huiselijke sfeer. Noflik zoals we dat in Friesland benoemen en daar houd ik van.
Wia komt open en belangstellend over en is erg enthousiast over haar werk, ze vertelt daardoor al gauw ‘buiten de lijntjes’ van het aangevraagde consult Knipogende emoticon.
Ik heb nu meer kijk op mijn kastinhoud: Focus op de kleuren die mij passen en vooral ook de combi’s die ik kan maken voortaan. Grote kledingstukken als colbert, broek of vest in een bepaalde kleur en accenten en nuances in andere, bijpassende kleuren... geheel volgens de kleurenkaarten. De jacht voor nieuwe kleding gebeurt nu veel gerichter en efficiënter en ik weet wanneer ik beet heb. Blij mee & dankjewel Wia!

Reactie van Sophie: Mijn ervaring met een kleuradvies van Wia is heel positief, een echte eye opener. Je ziet het verschil pas echt in de spiegel. WAT DOEN KLEUREN MET JE. Dat is eigenlijk wat je wilt weten, de ene kleur laat je stralen en de andere maken een muisje van je. Door middel van de doeken zie je dit echt gebeuren, schitterend. En wat daarnaast sieraden kunnen doen, prachtig!  Kortom echt heel interessant om te doen en vooral te ervaren want dat is het eigenlijk. Wia; je hebt goede kennis van zaken, hebt passie voor het vak en als persoon ben je prettig in de omgang!

Reactie van CharleneMijn moeder en zus waren erg lovend over een kleur analyse die zij hebben gehad en dat leek mij ook net wat. Door op internet te sneupen kwam ik bij jou terecht. En ben nog blij dat ik een afspraak bij jou had gemaakt. Door de kleuren leerde ik iets over mij zelf en werd ik bewust van bepaalde  dingen. En het winkelen is een stuk makkelijker geworden! Nogmaals erg bedankt! Tis een echt aanrader. 

Make-up is bedoeld om mooi te zijn, dat betekent kiezen voor de juiste kleuren en die op de juiste plaats aanbrengen. Het gaat nooit om de hoeveelheid. 

Robert Jones

Naast het beheersen van verschillende technieken is inzicht en gevoel voor vorm en kleur net zo belangrijk. Wat straalt iemand uit, wat zijn de lijnen en verhoudingen in het gelaat, welke kleuren flatteren meer? Door de positieve lijnen accenten te geven krijg je een aantrekkelijke uitstraling. Tijdens een make-up les leer ik je dat inzicht te krijgen. Ik werk met de producten van Barbara Bort, welke altijd zijn (na) te bestellen onder het kopje make-up en accessoires. 

Prijs make-up les: €49,50

Ben je op zoek naar een leuk vriendinnenuitje? Denk ook eens aan een workshop Make-up. Onder het genot van een hapje en een drankje leer ik je de kneepjes van het vak.

Prijs workshop make-up: €35

Of zoek je nog iemand die de visagie voor een musical kan verzorgen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze foto is gemaakt ter promotie van de musical Mata Hari. Gespeeld door Talant helemaal in het teken van LF 2018.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.