fbpx

Een powerkleuradvies laat zien hoe bijzonder jij bent!

Sinds 11-05-2020 mogen de contactberoepen hun werk weer uitvoeren en dus mag ik ook weer  adviezen geven.  Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM maar niet met een mondkapje. In mijn studio kan ik met gemak de anderhalve meter afstand houden tot mijn klant, alleen tijdens het kleuradvies zelf niet. Zolang je onderstaande vragen met NEE kunt beantwoorden ben je van harte welkom!

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Welk cijfer geef jij je zelf als je in de spiegel kijkt?

Je staat altijd in het teken van je gezin, maakt keuzes die goed zijn voor de mensen om je heen. Op je werk sta je altijd voor iedereen klaar of je eigen bedrijf zuigt je helemaal leeg. Maar wanneer maak je eindelijk de keuze die goed is voor jou? Hoe tevreden ben jij als je in de spiegel kijkt? Als jij je zelf niet een cijfer geeft wat hoger is dan een 9, wordt het tijd voor een powerkleuradvies. Een powerkleuradvies laat je die kleuren zien waardoor jij elke dag gaat stralen. Ook ten tijde van vermoeidheid zul je niet continue de vraag krijgen: heb je wel lekker geslapen? Gaat het wel goed met jou?

Stel, je hebt al eens een kleuradvies gehad, maar vindt het eigenlijk onzin of doet er helemaal niks mee. 

Het kleuradvies van voorheen werkte alleen met de uiterlijke kenmerken, maar als die kleuren net niet bij jouw innerlijk passen, deed je er waarschijnlijk niets mee en voelde het niet goed voor jou. Dit powerkleuradvies kijkt ook naar je innerlijke kenmerken en vindt jouw persoonlijkheid belangrijk. Na dit kleuradvies kom je uit op een powertype welke je laat zien waar jij goed in bent. het helpt je keuzes te maken die goed zijn voor jou. Het geeft je stevigheid, zelfvertrouwen en maakt je zichtbaar.

Stel, je staat elke ochtend vertwijfeld voor je kledingkast en hebt geen idee wat nu weer aan te trekken. 

Jouw unieke powerkleur laat je zien met welke kleuren je jouw kwaliteiten zichtbaar maakt. Door die kleding uit te zoeken die matcht bij het doel van die dag. Zul je moeiteloos jouw doel van die dag bereiken. Hierdoor zul je 's avonds minder vermoeid op de bank hangen en meer energie overhouden om leuke dingen te doen.

Stel, je hebt alleen maar setjes in je kast hangen, waardoor je kast uitpuilt van de kleding.

Jouw powerkleur maakt inzichtelijk wat de ondertoon van de kleuren van je kleding moet zijn waardoor je veel meer kleding uiteindelijk kunt combineren. Na verloop van tijd heb je een uitgedunde kledingkast waar je veel meer combinaties mee kunt maken.

Tijdens de zoektocht naar jouw powerkleur leer je jouw powertype kennen, ben jij de zonnige adviseur, de sensitieve rustgever of toch die onafhankelijke kracht? Je leert kleuren combineren binnen jouw palet en welke kleuren je draagt voor welke gelegenheid. De dames krijgen advies over make-up om die powerkleur te versterken.

De prijs van een Power kleur advies met een persoonlijk kleurenkaartje €99,50 

Na een powerkleuradvies is het ook mogelijk om het traject te vervolgen met een Stralend zichtbaar advies. 

 

Recatie van Willy: Mij trof een vriendelijk ontvangst bij Touch of Style. Zonder aan professionaliteit in te boeten, heerste er tijdens het consult een huiselijke sfeer. Noflik zoals we dat in Friesland benoemen en daar houd ik van.
Wia komt open en belangstellend over en is erg enthousiast over haar werk, ze vertelt daardoor al gauw ‘buiten de lijntjes’ van het aangevraagde consult Knipogende emoticon.
Ik heb nu meer kijk op mijn kastinhoud: Focus op de kleuren die mij passen en vooral ook de combi’s die ik kan maken voortaan. Grote kledingstukken als colbert, broek of vest in een bepaalde kleur en accenten en nuances in andere, bijpassende kleuren... geheel volgens de kleurenkaarten. De jacht voor nieuwe kleding gebeurt nu veel gerichter en efficiënter en ik weet wanneer ik beet heb. Blij mee & dankjewel Wia!

Reactie van Sophie: Mijn ervaring met een kleuradvies van Wia is heel positief, een echte eye opener. Je ziet het verschil pas echt in de spiegel. WAT DOEN KLEUREN MET JE. Dat is eigenlijk wat je wilt weten, de ene kleur laat je stralen en de andere maken een muisje van je. Door middel van de doeken zie je dit echt gebeuren, schitterend. En wat daarnaast sieraden kunnen doen, prachtig!  Kortom echt heel interessant om te doen en vooral te ervaren want dat is het eigenlijk. Wia; je hebt goede kennis van zaken, hebt passie voor het vak en als persoon ben je prettig in de omgang!

Reactie van CharleneMijn moeder en zus waren erg lovend over een kleur analyse die zij hebben gehad en dat leek mij ook net wat. Door op internet te sneupen kwam ik bij jou terecht. En ben nog blij dat ik een afspraak bij jou had gemaakt. Door de kleuren leerde ik iets over mij zelf en werd ik bewust van bepaalde  dingen. En het winkelen is een stuk makkelijker geworden! Nogmaals erg bedankt! Tis een echt aanrader.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.