fbpx

 
He hoi, ik ben Wia, mag ik je meenemen in mijn eigen verhaal over het authentiek zichtbaar worden? In 1995 studeerde ik af aan het HLO in Leeuwarden. 12 Jaar ben ik werkzaam geweest in het UMCG als medisch analist. Eerst als researchanalist, later in de voortplantingsgeneeskunde als IVF analist. Al die jaren werkte ik met plezier, maar ontbrak er toch iets. In 2007 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn eigen bedrijf gestart als imageconsultant. Ik heb mijn hart gevolgd en ben gegaan voor mijn creativiteit en mijn passie om mensen te helpen er goed uit te zien. Maar ook dit was voor mij nog niet de ultieme baan. Ik was een eind in de goede richting maar er ontbrak nog steeds iets. Gelukkig kwam in 2016 Personal Power Plus op mijn weg. De eerste persoonlijkheidstest in Nederland waar een imagoadvies aan gekoppeld is. Eerst heb ik het als klant zelf ondervonden, en vervolgens heb ik de opleiding gevolgd. Dit was wat ik voor iedereen wilde. Sinds 2017 mag ik mij als 1 van de eersten in Nederland tripleP gecertificeerd imagostylist noemen. Het is voor mij de ultieme combinatie tussen creativiteit en diepgang!

  

Onderstaand is mijn persoonlijke blauwdruk, mijn grootste kracht is mint, ofwel de verfrissende smaakmaker. Ik wil altijd creatief zijn op een manier waarbij ik anderen kan helpen en inspireren. Mijn twee volgende powertypes zijn turkoois en petrol, ze redeneren allebei vanuit creativiteit, de ene met diepgang en structuur, de andere op een schenkende manier. Powertype vier is lichtroze. Roze is een kleur die zegt dat je graag mensen wilt helpen. Pas verderop in mijn top 10 van powerkleuren komt mijn analytische ik naar voren. Jarenlang heb ik dus niet gewerkt in mijn ultieme kracht, maar net daaronder. En geloof me, het is zo fijn dat je kunt werken vanuit je ultieme kracht. Het gaat moeiteloos en kost geen energie, maar geeft juist energie.

  Dit is wat ik iedereen gun, word authentiek zichtbaar en ga stralen in je eigen kracht!

 

Door als ondernemer ook alles te doen vanuit mijn blauwdruk is mijn onderneming gegroeid. Als eerste heb ik mijn website volledig omgezet naar de kleuren van mijn blauwdruk. Daarnaast heb ik op basis van mijn persoonlijkheidsrapport ontdekt waar mijn kracht ligt en waarom klanten voor mij zullen kiezen. En vooral welke klanten voor mij zullen kiezen. Door dit te communiceren word ik zichtbaarder voor de doelgroep waar ik energie van krijg en waardoor werken geen werken meer is, maar een echte passie is. Mijn onderneming had een omzet stijging van 50% door mijn blauwdruk te integreren in mijn uitstraling. Tot slot weet ik nu ook waar ik niet zo goed in ben en ik dus hulp bij zal moeten zoeken. Als ZZPer kun je nu eenmaal niet overal goed in zijn en dat geeft rust!

Als ondernemer ben jij je eigen bedrijf. Laat dit ook zien!!

 

Ben jij die ondernemer in de zorg of onderwijs die openstaat voor ontwikkeling en groei? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me op voor de mogelijkheden.

 

Tagged under: Wia Oost drachten