fbpx

Hoe word jij gezien in kleur?

Helaas kunnen er voorlopig geen workshops met of zonder High Tea gegeven worden ivm de corona maatregelen.


Welke kleur geeft jouw beste vriendin aan jou? Met welke kleur beschrijft jouw moeder jouw innerlijk? Of hoe word je door je dochter beschreven in kleur? Tijdens deze workshop kleur serveer ik een lekkere High tea. We werken met de colours by heart. Kleur communiceert en laat de beste versie van jou zien. Met de juiste kleur zul je eerder je doel bereiken en je kijkt met meer zelfvertrouwen in de spiegel. Je maakt kennis met de elementen vuur, water, aarde en lucht. Elk element staat voor bepaalde kleurtinten. Onder het genot van een High Tea doen we een quick scan kleur, je krijgt een passende make-up en kunt eindeloos zelf stoeien met accessoires, na afloop is het zelfs mogelijk om accessoire aan te schadden. Na afloop krijg je 2 gepersonaliseerde hartjes met een beschrijving van jouw sterke karaktereigenschappen en de 10 powerkleuren die daarbij horen mee naar huis. Geschikt voor 3-6 personen.

De prijs van een high tea met kleur is €47,50 per persoon

 

Nieuw is de workshop Ontdek je eigen stijl. Tijdens deze workshop leer je jouw eigen stijl omschrijven en herkennen.  Hierdoor wordt winkelen nog gemakkelijker. Waarom kies jij altijd voor een ruitje terwijl je vriendin vaak voor een bloem kiest? Dit wordt veroorzaakt door de verschllen in karakter. Tijdens deze workshop krijg je hier inzicht in. Geschikt voor 3-6 personen

De prijs van de workshop High Tea met stijl is €47,50 per persoon

 


Tijdens deze workshop leer je de kneepjes van het vak visagie. Hoe komt jouw oog krachtig uit de verf? Wat zijn de kleuren die passen bij jouw huidskleur, maar die ook passen bij jouw persoonlijkheid? Het komt allemaal aan bod.

De prijs van de High Tea met make up is €47,50 per persoon

 

 

Elke workshop is ook zonder High Tea te boeken, of misschien wil je met je groep wel een combinatie van workshops boeken? Alles is mogelijk om de perfecte workshop voor jouw groep te maken. Informeer daarvoor naar de mogelijkheden. 

Inspiratiefoto's:

       

Reactie van deelnemers aan een workshop wat is jouw powerkleur: Met 5 vriendinnen hebben wij wat is jouw powerkleur gevolgd. Jij, Wia, bent enorm geschikt om deze workshop te geven omdat je een open, spontaan type bent. Het 'klikte' direct met ons. Startend met de kleurhartjes, die voor verrassende inzichten zorgden gingen we verder met de doeken. Kijken naar wat ons mooi stond, maar ook welke kleuren we ons prettig bij voelden. De make-up als afsluiter maakte het helemaal compleet.

Wia bedankt voor de inspirerende avond! Verdieping in uiterlijk en innerlijk, kostbaar. Wy komme wer ris hjer, leafs fan us.

Ook een interactieve workshop behoort tot de mogelijkheden. Met behulp van het imagospel elkaar complimenten geven. Kan volledig op maat gemaakt worden, afgestemd op jouw groep. Reactie van Jettie na het organiseren van een interactieve avond:  Jezelf kennen en herkennen door de ogen van je vrouwelijke collega’s. Elkaars kwaliteiten benoemen qua werk, hoe je bent als persoon en dit vertalen naar je kledingstijl. Wat een fijne avond geleid door Wia Oost van Touch of style!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.