fbpx

Hoe zou het zijn als jij niets meer hoeft te zeggen, maar dat de eerste indruk die jij maakt direct jouw verhaal vertelt?

Hoe zou het zijn als jij als sollicitant precies weet in welke kleuren jouw persoonlijkheid het meest authentiek is?

Hoe zou het zijn als jij precies weet welke kleding je moet dragen om jouw doel te bereiken?

Hoe zou het zijn als jouw elevator pitch die kernwoorden bevat waarmee jij direct kunt beschrijven wie jij bent?.

Het Full Power Advies zorgt dat men direct JA tegen jou zegt!                                         

Je krijgt een 50 pagina's tellend personal power plus rapport met je persoonlijkheidsprofiel. Aan de hand van dit persoonlijkheidsprofiel krijg je een kleur en kledingstijladvies. Maar uiteraard wordt er ook rekening gehouden met je uiterlijke kenmerken.  Het is een imagoadvies op basis van innerlijk en uiterlijk. In het rapport staat beschreven wat jouw unieke talenten zijn, welke kleuren je daarmee kunt verbinden, welke dessins passen bij dat profiel. Wat is de kledingstijl die bij jouw lichaamsfiguur past. Voor dames worden de visagie tips beschreven

 

 

Voor mensen die toe zijn aan verandering levert dit rapport inzichten op waarom jij verlangt naar verandering. Zit je bijv. midden in een burn out, dan is de kans groot dat jij niet werkt in de top 4 van je blauwdruk. Misschien moet jij wel werkzaamheden doen die helemaal niet passen bij jouw kwaliteiten. Als je kunt werken vanuit jouw kwaliteiten gaat dit moeiteloos en krijg je energie! Kies voor je zelf en werk vanuit jouw kwaliteiten. Misschien wordt het tijd voor wat anders!

 

 

 

Na afloop krijg je materialen mee naar huis welke je kunt gebruiken tijdens het kleding shoppen. Je krijgt een prachtig zilveren hartvormig blikje vol met jouw persoonlijke hartjes. Het zijn 34 verschillende hartjes, van kleurinspiratie tot inspiratie voor dessins en stoffen. Voor de de dames onder ons inspiratie voor make-up. Alles op maat voor jou samen gesteld.

 

 

 

Omdat het in het begin best een grote hoeveelheid aan informatie is wat je krijgt te verwerken, mag je 3 keer na het advies foto's appen van kleding en vragen om advies. Een mooie check of je goed zit.  

 

 

 

Een Full Power advies bestaat uit 2 sessies van ieders ongeveer 2 uur. De eerste sessie bestaat vooral uit het inzichtelijk maken van jouw kwaliteiten en uitleg hoe je dit toepast in het dagelijks leven. De tweede sessie is meer praktijk gericht. Je gaat zien en ervaren wat de juiste kleuren doen met jou!

De prijs voor dit advies is: €450

Heb je al een powerkleuradvies bij Touch of style gehad? Een Full Power rapport kost: €365

Mijn persoonlijke ervaring mbt het Full Power Advies is te lezen op de pagina over Wia 

Ervaring van Bodo Agterhof: De grap is dat ik nu precies weet welke kleuren ik wel en niet kan hebben. Dus als de verkoopster een suggestie doet en met de verkeerde kleur komt aanzetten omdat de verkoop goed voor haar omzet is maar niet goed voor mij, dan kan ik nu gewoon NEE zeggen op grond van feiten omdat ik weet welke kleuren voor me werken en welke niet.

Ervaring van Frans: Wia Oost heeft mij in juli 2018 een uitgebreid imagoadvies gegeven, dat is haar Full Power Imagoadvies waarbij je een uitgebreid Personal Power Plus-rapport krijgt en natuurlijk de bijbehorende adviesgesprekken. De bevestiging in en de uitleg over wat voor (type) mens ik ben, gekoppeld aan imagoadvies, heeft me heel goed gedaan. Ik ben nu nog zekerder over mezelf en over welke richting ik met mijn carrière op wil en het is heel handig dat ik nu precies op papier heb staan welke kleuren, dessins en prints bij me passen.

   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.