fbpx
Welcome visitor you can log in or create an account
Contact

Helaas komt het voor dat je het antwoordapparaat te horen zult krijgen, dit om de rust en privacy van de op dat moment aanwezige klant te garanderen. Maar als je naam en telefoonnummer inspreekt zal ik je zo spoedig mogelijk terugbellen.  

 

CONTACTGEGEVENS

Touch of Style
Wispel 35, 9204BA Drachten    
tel. 0512-522736
mob. 06-10315486
www.touchofstyle.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wil je op de hoogte blijven van evenement en acties? Volg met op  of 

Route naar Touch of style komend vanuit Leeuwarden
Je blijft de N31 vanaf Leeuwarden volgen tot de afslag naar rijksweg A7 richting Heerenveen.(Afslag Drachten voorbij rijden op de N31). Je neemt deze afslag naar de A7. Op de A7 neem je afslag Drachten Centrum. Bij de eerste rotonde in Drachten neem je de derde afslag. Daarna eerste afslag rechts en vervolgens direct links. Je bevindt je nu op de wispel. Vervolgens de eerste afslag rechts. Nummer 35 bevindt zich aan uw rechterzijde.


Route naar Touch of style vanaf de A7 komend vanuit Heerenveen of Groningen

Op de A7 neem je afslag Drachten Centrum. Bij de eerste rotonde in Drachten neem je de derde afslag. Daarna eerste afslag rechts en vervolgens direct links. Je bent  nu op de wispel. Vervolgens de eerste afslag rechts. Nummer 35 bevindt zich aan je rechterzijde.

 
Route naar Touch of style vanaf centrum Drachten (Noorder-Zuiderhogeweg)
Na het BP Tankstation neem je op de rotonde de eerste afslag rechts.  Daarna eerste afslag rechts en vervolgens direct links. Je bent nu  op de wispel. Je neemt de eerste afslag rechts. Nummer 35 bevindt zich aan je rechterzijde.

Voor de Tom Tom geldt dat je wispel 35 moet intoetsen, als je de postcode intoetst word je naar de straat de marne gebracht.