fbpx

Durf jij je zelf te zijn? Of ben jij van wie je omgeving verwacht wie je bent?

 

Met hoeveel zelfvertrouwen sta jij voor de spiegel?

Jij staat het liefst altijd voor een ander klaar, maar vergeet gemakkelijk je zelf. Een kleuradvies op basis van een persoonlijkheidstest brengt in kaart waar jij uniek in bent, wat je allergrootste kracht is en hoe je dit laat zien aan de buitenwereld. Het laat jou zien waar je valkuil ligt en hoe je dit om kunt buigen, waardoor je beter voor je zelf kunt zorgen maar ook beter voor een ander. En dat is wat jij wilt!

Na afloop krijg je een uitgebreid rapport mee naar huis, met daarin de kleuren die je kunt inzetten voor welke gelegenheid.

Jouw powertype bepalen kost €149,50. 

Na een powertypeadvies is het mogelijk om dit uit te breiden met een blauwdruk rapport. Een blauwdrukrapport maakt jou authentiek zichtbaar

Jij die altijd klaar staat voor een ander vindt het belangrijk dat iemand zich veilig voelt bij jou.

Stel je voert een gesprek met iemand, maar je merkt dat hij of zij continue afdwaalt. Of je spreekt iemand en jouw gedachten dwalen continue af. Vaak komt dit omdat iemand niet authentiek overkomt. Je wordt afgeleid door de uitstraling. De woorden kloppen niet bij het beeld wat je ziet. Het authentiek zichtbaar advies geeft je de uitslag van een persoonlijkheidstest met jouw blauwdruk. Want je hebt natuurlijk niet maar 1 kwaliteit.  In  jouw blauwdruk worden je 4 grootste talenten uitgebreid beschreven. en je krijgt een overzicht van je top 10 kwaliteiten. Na dit advies weet je je moeiteloos aan te passen aan je omgeving. Maar hierbij verlies je nooit je zelf uit het oog. Op deze manier kun jij nog beter die zorg verlenen die je graag wilt.

De uitbreiding van het powertype rapport naar het Authentiek zichtbaar rapport kost €149,50. Of in 1 keer €295.

Een authentiek zichtbaar advies is ook uit te breiden met een kledingstijladvies. Het brengt jou Full Power!

Vol Zelfvertrouwen sta jij voor die spiegel en geef je jezelf een dikke 10!

Zou het niet geweldig zijn als jij iedere dag stralend aan het werk gaat. Geen twijfels meer, je durft te staan voor wie jij bent. Als jij dit eenmaal hebt bereikt zal jouw klant/patiënt dit direct zien. Ze zullen sneller voor je kiezen, ze zullen nog meer vertrouwen in je hebben en jouw wandelende visitekaartje worden. Jij kunt van nog meer betekenis zijn. Een stijladvies geeft je naast kennis van kleur ook kennis van stijl. Naast hele praktische tips over welke lengtes broeken jouw figuur doen uitkomen leer je ook met welke patronen jij je zelf laat zien. 

De uitbreiding van het authentiek zichtbaar rapport naar het Full Power rapport kost €149,50. Of in 1 keer €425.

Als ondernemer in de zorg of onderwijs is het Full Power rapport ook nog uit te breiden met een ZZP Power advies

 

Maak van je zelf een merk, als mensen je kennen word je vanzelf benaderd

Als ondernemer in de zorg of onderwijs ben je altijd maar bezig met je klant en je gezin. Jij wilt voor iedereen klaar staan en vergeet daarbij je zelf. Klanten werven vind je lastig want daarbij moet je buiten je comfort zone treden.

Maar hoe zou het zijn  als jouw klant voor jou kiest? Jij hoeft niet meer op zoek, maar ze komen naar jou toe. Dit lukt je alleen als je werkt aan jouw personal brand. Wie ben jij, waar ben je goed in. Wat vindt een klant bij jou. Een ZZP Power advies maakt inzichtelijk hoe jij jouw personal brand neer zet. Welke kleuren moet je gebruiken voor je website en je logo. Welke woorden moet je kiezen voor jouw teksten. Hoe vind jij jouw specifieke doelgroep? Hoe ben jij van de grootste betekenis voor jou klant?

De uitbreiding van het Full Power rapport naar het ZZP Power rapport kost €149,50. Of in 1 keer €550.

Elke losse sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Naast deze opsomming is het ook mogelijk om een advies op maat te maken. Bel gerust om te informeren naar de mogelijkheden. Een aantal werkgevers bieden het al aan als ontwikkeltraject. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.

 

Ervaring van Henry Frieswijk: Ik heb met Wia een duik genomen in deze methode. Ik moet zeggen: de beste elementen van voor mij al bekende analyses van je drijfveren worden met elkaar gecombineerd en ‘t inzicht is raak! De kleurenadviezen zijn - ook voor mannen - serieus de moeite waard. Een waardevol geheel. Aanrader!

Ervaring van Ina: 'via mijn blauwdruk en het toepassen van de kleuren heb ik het pad naar mij zelf terug gevonden. Ik sta in de zachtheid in mijn kracht en dat voelt als thuiskomen' Eigenlijk doen woorden het tekort, het is zovel meer.


Ervaring van Frans: Wia Oost heeft mij in juli 2018 een uitgebreid imagoadvies gegeven, dat is haar Full Power Imagoadvies waarbij je een uitgebreid Personal Power Plus-rapport krijgt en natuurlijk de bijbehorende adviesgesprekken.
 De bevestiging in en de uitleg over wat voor (type) mens ik ben, gekoppeld aan imagoadvies, heeft me heel goed gedaan. Ik ben nu nog zekerder over mezelf en over welke richting ik met mijn carrière op wil en het is heel handig dat ik nu precies op papier heb staan welke kleuren, dessins en prints bij me passen.

 

Reactie Lotte: Ik kan Wia van harte aanbevelen. Ik heb haar ingeschakeld om mijn bedrijf weer een nieuwe boost te geven. Lang was ik aan het twijfelen welke richting ik uit wilde met mijn bedrijf. Op basis van de test weet ik nu waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze zichtbaar maak. Door ook mijn website helemaal aan te passen aan mijn persoonlijkheid trek ineens veel leukere klanten aan. Wia is echt een vakvrouw, met een fijne, respectvolle benadering.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.