fbpx
Welcome visitor you can log in or create an account
Algemene Voorwaarden

Bestellen en betalen :
Als u een bestelling heeft geplaatst zijn er 2 mogelijkheden, 1 u ontvangt via de e-mail een orderbevestiging. Wacht dus even met betalen tot dat u een orderbevestiging heeft ontvangen. Op deze orderbevestiging staan de betaalgegevens. Na ontvangst betaling wordt, indien voorradig, de bestelling direct verzonden met PostNL. 2 U betaalt direct met Ideal en de bestelling wordt, indien voorradig, per direct verzonden met PostNL.
Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit per ommegaande door Touch of style gemeld, duurt de levertijd u te lang krijgt u ten alle tijde het geld retour.  Na een bestelling gaat u altijd een betaalverplichting aan.

Verzendkosten :
Verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en transactiekosten en krijgt u altijd voor afrekenen in uw scherm te zien.

Verpakking :
Alle producten worden verstuurd in een beschermde verpakking. Mocht er toch iets mis gaan tijdens het verzenden (zoekraken of beschadigingen) dan kan de eventuele schade niet verhaald worden op Touch of style 

Ruilen :
U wilt een product ruilen, dat kan! (met uitzondering van make-up). Mits onbeschadigd en bij voorkeur in de originele verpakking.
Ruilen binnen 5 werkdagen. U dient van te voren aan te geven (via de e-mail) dat het product retour gestuurd wordt. Zodra Touch of style het product retour heeft, wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) per direct terug gestort. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant.  

Klachten :
Neem binnen 48 uur contact op met Touch of style. Dit kan schriftelijk, per e-mail.
Touch of style zal er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen.

Privacyverklaring :
Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Deze zullen niet worden doorverkocht en niet ter beschikking worden gesteld aan derden.

Overig :
Touch of style behoudt zich het recht om voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.